fbpx

Filloi regjistrimi për Shkollën Verore 2020 | ONLINE

Orari:

 • E hënë, e martë, e mërkurë, e enjtë , e premtë 10:00 – 14:00 (4 orë në ditë)

Çmimi:

 • Pakoja e kurseve (3 kurse): 250.00 €
 • Një kurs: 90.00 €

Kurset:

 • Introduction to Programming
 • Front End Web Development
 • Graphic Design

A keni menduar të përfshiheni më një projekt pak më ndryshe këtë verë? A jeni një person kreativ që ka interesim për dizajn dhe programim? Në Cacttus Education për ju edhe këtë vit sjellim Shkollën Verore. Kurset e përzgjedhura këtë vit ua bëjnë më të lehtë të kyqeni në fushën e programimit dhe dizajnimit të koncepteve vizuale.  

Kombinimi i lëndëve në planprogram ju mëson gjithçka që ju duhet të dini rreth krijimit e zhvillimit të ueb faqeve, konceptet e programimit si metodat e variablat dhe krijimit të materialeve promovuese dhe identitetin e një brendi.

Të gjithë të interesuarit që dëshirojnë t’i avancojnë shkathtësitë e tyre dhe të mësojnë gjëra të reja mund t’i ndjekin kurset:

Për të aplikuar, tek trajnimet profesionale zgjedhni kurset e shkollës verore që dëshironi t’i ndiqni.

Pse të studioni në fushën e teknologjisë

Për maturantët që janë në përfundim të shkollës së mesme, tani është faza ku duhet të zgjedhin profesionin e tyre. Çka të studiojnë në të ardhmen, që më vonë ta zhvillojnë karrierën në atë fushë.

Ndoshta disa prej jush e keni menduar të studioni në IT, por jeni ende duke e shqyrtuar si mundësi. Që t’ua bëjmë më të lehtë këtë vendim, kemi përgatitur një listë me arsyet pse ia vlenë të studioni në fushë e teknologjisë:

 • Teknologjia është e përfshirë në secilin aspekt të jetës sonë.
 • Mundësitë e punësimit janë të shumta
 • Me profesionet e fushës së teknologjisë mund të punoni në secilën industri, nga ekonomia, e deri tek artet
 • Puna juaj ka ndikim të drejtëpërdrejtë në fushën ku do të punoni
 • Mund të krijoni shpikje/programe inovative
 • Përmes projekteve të ndryshme mund të shprehni kreativitetin tuaj
 • Fusha e teknologjisë vazhdimisht sjell risi dhe inovacione

Duhet të keni parasysh, që teknologjia përpos programimit ofron edhe shumë mundësi të tjera. Prandaj është e rëndësishmë që të hulumtoni sa më shumë, nëse vendosni të studioni këtë fushë.

Përmes Qendrës së Karrierës në Cacttus Education ne ju ofrojmë studentëve tanë këshillim të vazhdueshëm për karrierën e tyre gjatë studimeve si dhe i njoftojmë me mundësi të ndryshme për tu kyqur në punë dhe praktikë.

Mëso më shumë se si mund të bëhesh student në Cacttus Education.

Ndiq trajnime online | provo ligjëratën e parë falas me Cacttus Education

Problemet moderne kërkojnë zgjidhje moderne.

Me sfidat e reja të krijuara nga situata aktuale në vend, Cacttus Education është këtu për t’ju përgatitur të gjindeni sa më mirë dhe të përballeni me sfidat e radhës. E këtë më së miri mund ta bëjmë duke ju ofruar shkathtësi profesionale, që do t’ju shërbejnë në cilëndo situatë.  

Cacttus Education ofron trajnime online, ku përmes klasave virtuale ju ndiqni ligjëratat në shqip me trajnerët tanë. Përmes llogarisë në Office 365 që ne ua krijojmë, ju qaseni ‘live’ në ligjërata përmes Microsoft Teams. Përmes llogarisë ju keni qasje në materiale, dhe përmes Microsoft Stream mund ti rishikoni ligjëratat që janë mbajtur (edhe pas përfundimit të tyre).

📌 Për t’i ndjekur trajnimet online krejt çka ju duhet është qasje në internet dhe një kompjuter.

Dëshironi ta dini se sa është e lehtë të ndiqen ligjërata online? Provojeni ligjëratën e parë falas për trajnimin:

Microsoft Excel

Front-End Web Development

Java Fundamentals

Ndiq trajnime online. Mos e pauzo avancimin tënd!