fbpx

CACTTUS Education pjesë e garës së përbashkët për Sigurinë Kibernetike me Iowa.

Studentët e CACTTUS Education do të jenë pjesë e garës për Siguri Kibernetike me Universitetin Shtetëror të Iowa SHBA dhe Gardën Kombëtare të Iowa-s.

Ekipi ynë me studentët fantastikë po mbikqyret nga Xhavit Gashi dhe Dardan Raci!

Kjo ngjarje organizohet nga Ushtria Amerikane në partneritet me Forcën e Sigurisë së Kosovës, Universitetin e Prishtinës, dhe partnerë të tjerë.

Ngjarja do të zhvillohet më 18 Maj në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike (Universiteti i Prishtinës).

Ekipi i CACTTUS Education përfaqësohet nga: Endrit Dervishi, Fatlinda Ramadani, Gazmend Bujupi, Arianit Maloku, Leon Maxhuni, Indrit Rrustemi, Sami Thaqi dhe Erblina Ramadani.

Comments are closed.