fbpx

Blog

Trajnimi JavaFundamentals

Është koha më e mirë për të mësuar dicka të re! E çka më mirë se një gjuhë programimi Trajnimi #JavaFundamentals do të […]

Harrisia ofron 20 bursa deri në 100% për studime në Cacttus Education

HARRISIA Future Engineers Scholarship Program! Harrisia ofron 20 bursa deri në 100% për studime në Cacttus Education Harrisia vazhdon traditën, përmes të cilës […]

Vizitë miqësore nga Gjeneralin Timothy Orr, ish- Komandant i Gardës Kombëtare të Iowa-s

Sot patëm në një vizitë miqësore Gjeneralin Timothy Orr, ish- Komandant i Gardës Kombëtare të Iowa-s i cili u prit nga Drejtori Ekzekutiv […]

Digi Talks – The future is digital

Është mbajtur sesioni i radhës Digi Talks – The future is digital, organizuar nga UNDP Kosovo, pjesë e së cilit ishte edhe Driton […]

Thirrje për trajnime falas në zhvillimin e aftësive dixhitale!

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) me mbështetjen financiare Gjermane nga Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, shpallin thirrjen e […]

Perfundoj trajnimi Java Programming i mbajtur në Prizren, në kuadër të trajnimeve të subvencionuara nga MAShT

Trajnimi i radhës ‘Java programming’ i mbajtur në Prizren, në kuadër të MAShTI ka përfunduar me sukses Shumë suksese kandidatëve të çertifikuar!

Resul Selmani u bashkua si Intern React Developer në Frakton.

Resul Selmanii është studenti ynë i dalluar i vitit të dytë. Se është një programer i mirë e dëshmoi së fundmi duke u […]

Perfundoj trajnimi Java Programming, në kuadër të trajnimeve të subvencionuara nga MAShT

‘Java Programming’ successfully done Trajnimi i radhës në kuadër të trajnimeve të subvencionuara nga MAShTI, ligjëruar nga Valmir Sinani, ka përfunduar me sukses!Përmes […]

Vizitë në Frakton

Studentët e CACTTUS Education ishin në vizitë në @frakton, një ndër kompanitë më të mëdha të teknologjisë në vend. Aty patën mundësinë të […]

Perfundoj trajnimi Front End Web Development, në kuadër të trajnimeve të subvencionuara nga MAShT

Trajnimi Front End Web Development ligjëruar nga Egzon Peci, në kuadër të trajnimeve të subvencionuara nga MAShTI ka përfunduar me sukses Shumë suksese […]

CACTTUS Education ishte pjesë e eventit ‘ICT Gateway!

Qëllimi kryesor i këtij eventi ishte mundësia për krijimin e kontakteve në mes të studentëve të Shkencave Kompjuterike dhe bizneseve apo organizatave të […]

CACTTUS Education pjesë e garës së përbashkët për Sigurinë Kibernetike me Iowa.

Studentët e CACTTUS Education do të jenë pjesë e garës për Siguri Kibernetike me Universitetin Shtetëror të Iowa SHBA dhe Gardën Kombëtare të […]

CACTTUS Education shpall konkurs për regjistrim të hershëm të studentëve për vitin akademik 2022-2023

Shkolla e Lartë Profesionale CACTTUS Education hapë konkurs për regjistrimin e gjeneratës së re të studentëve për vitin akademik 2022-2023. Misioni ynë është […]

Grupi fantastik i radhës ka përfunduar me sukses trajnimin#FrontEndWebDevelopment.

Grupi fantastik i radhës ka përfunduar me sukses trajnimin#FrontEndWebDevelopment. Të gjithë kandidatëve të çertifikuar ju urojmë suksese të mëtutjeshme! Bashkangjitu edhe ti në […]

Hapet konkursi për regjistrim të studentëve/eve për vitin akademik 2022-2023

Konkursi është i hapur për këto drejtime: Zhvillim i ueb-it dhe aplikacioneve mobile Programi për këtë drejtim ofron njohjen me gjuhët programuese, platformat, […]

Anëtarët e OEGJK janë pritur në vizitë në ambientet e Cacttus Education

Anëtarët e OEGJK janë pritur në vizitë në ambientet e Cacttus Education, në kuadër të aktivitetit “Anëtarët e OEGJK vizitojnë Shkollat Profesionale”.Qëllimi i […]

Trajnimet e subvencionuara nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) në fushën e teknologjisë tashmë kanë filluar

Coders in the making! Trajnimet e subvencionuara nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) në fushën e teknologjisë tashmë kanë filluar!!!Grupi […]

SuccessStory

Resul Selmanii student në drejtimin “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile” tanimë është angazhuar në një nga kompanitë më të mëdhaja të teknologjisë […]

Aplikimet për vitin e ri akademik 2022/2023 po vazhdojnë

Motivation Monday #WhyICode Aplikimet për vitin e ri akademik 2022/2023 po vazhdojnë!Regjistrohu edhe ti duke aplikuar tani në: https://cacttus.education/aplikimi/ Program your future

Success Story

Studentët e vitit të parë në CACTTUS Education Omer Shaqiri dhe Erion Ferizi, kanë filluar punën praktike në CACTTUS në Njësinë e Cloud […]

Njihuni me Studentët tanë

Email: arditbhoti@gmail.com

Email: rrezja_k@live.com

Email: engashi40@gmail.com

                                                       

                                                         Karrierat më të mira teknike 2021

Data Scientist
Software Engineer
Data Analyst
Web Developer
Mobile Application Developer
Network and Computer Systems Administrator
Web Designer (UX/UI)
Computer Network Architect
Database Administrator
IT Manager

Fakte argëtuese dhe interesante në lidhje me teknologjinë