fbpx

Yearbook 2018/20

Këtë vit përfunduan studimet edhe gjenerata e 3-të e studentëve të Cacttus Education. Këta të rinjë e të reja do të vazhdojnë me punën e tyre si profesionistë të rinjë të fushës së TIK-ut. Për të shënuar përfundimin e studimeve krijuam një përmbledhje të thënieve nga studentët tanë.

Stafi i Cacttus Education të gjithë studentëve të gjeneratës 2018/2020 iu uron shumë suksese dhe fat në rrugëtimin e tyre. Edhe ne kemi një thënie për të gjithë:

“The road to success is dotted with many tempting parking spaces.”

Përmes studimeve dy vjeçare Cacttus Education përgatitë profesionistë të radhës të cilët janë të gatshëm të ballafaqohen me kërkesat e tregut. Regjistrimet e studentëve për vitin e ri akademik 2020/21 janë të hapura.

Regjistrohu Tani!

Studimet në Cacttus Education|Çka thonë studentët tanë

Cacttus Education si shkollë e lartë profesionale e teknologjisë së informacionit ka për qëllim të edukojë profesionistë të kualifikuar që kërkohen nga tregu i punës, në kohën më të shkurtë të mundshme.

Cacttus Education ofron studime në dy drejtimet më të kërkuara:

Me fokus në fushën e teknologjisë Cacttus Education ju ofron më të mirën për sa i përket përgatitjes profesionale në këtë fushë. 

Studimet në Cacttus Education janë të ndërlidhura me punësimin dhe përgatitjen për tregun e punës, si në aspektin teorik ashtu edhe në atë praktik. Flamur Bajra, student i diplomuar në drejtimin “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile”, tregon për rrugëtimin e tij nga Londra në Kosovë dhe përvojën e tij gjatë studimeve në Cacttus Education:

Për studentët e Cacttus Education shpeshherë angazhimi në punë praktike rezulton edhe në ofertë për punë. Shaqir Maliqi, i diplomuar në drejtimin “Administrim i rrjetave dhe sistemeve” është njëri ndër studentët që ka filluar angazhimin e tij si praktikant gjatë vitit të parë të studimeve në, Cacttus Education ku pastaj iu është ofruar kontratë pune në Cacttus sha. Sot Shaqiri punon në Ipko LLC si Administrator i Sistemeve. Shaqiri tregon:


Përmes studimeve dy vjeçare Cacttus Education përgatitë profesionistë të radhës të cilët janë të gatshëm të ballafaqohen me kërkesat e tregut. Regjistrimet e studentëve për vitin e ri akademik 2020/21 janë të hapura.

Regjistrohu Tani!

Mercurius Consulting dhe Cacttus Education nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për rekrutimin e profesionistëve të rinj të fushës së teknologjisë

Bashkëpunimi mes Cacttus Education dhe Mercurius Consulting ka për qëllim lehtësimin e kyçjes në punë dhe praktikë për studentë të dalluar të Cacttus Education.

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e rekrutimit dhe përzgjedhjen e stafit, HR outsourcing, si dhe avancimit të lidershipit dhe menaxhmentit. Në kuadër të këtij bashkëpunimi Cacttus Education do të rekomandojë kandidatët e dalluar për punësim apo punë praktike, të cilët do të rekrutohen nga Mercurius për punësim në fushën e IT-së për klientë të kompanisë së tyre.

Marrëveshja u nënshkrua nga Drejtoresha e Programit të Cacttus Education, znj. Vildane Kelmendi dhe nga CEO i Mercurius Consulting, z. Shkumbin Ibraimi. Kjo marrëveshje synon të krijojë një bashkëpunim ndërmjet të dy palëve, duke lehtësuar rekrutimin dhe duke ofruar mundësi për zhvillim profesional për studentët e Cacttus Education.