fbpx

Programi i bursave

Programi i bursave:

Cacttus Education ka lansuar kampanjën për ofrimin e bursave të studimit për vitin akademik 2021/2022. Ndër benefitet e kësaj oferte është përfitimi i bursave të studimit 50%. Përparësi për bursë kanë studentët të cilët regjistrohen deri në fund të muajit Qershor.

Zbritjet e tjera që mund të aplikohen për këtë vit akademik:

 • Zbritja mund të përfitohet nga regjistrimet e hershme.
 • Zbritja mund të përfitohet nga rezultati i treguar në testin pranues.
 • Zbritja mund të përfitohet nga suksesi i shkollimit paraprak.

Bursistët e dalluar

Mid’hat Manxholli, Full-Stack Developer në Matrics Blockchain

Mid’hati studion në drejtimin “Zhvillim i ueb-it dhe aplikacioneve mobile” në Cacttus Education. Për punën e tij me kompaninë amerikane Matrics Blockchain Mid’hati tregon: Në […]

Shaqir Maliqi, IT Support Technician në Cacttus

Shaqir Maliqi është student i vitit të parë në Cacttus Education, ku studion Administrim i rrjetave dhe sistemeve. Ai njëkohësisht është angazhuar në punë praktike […]

Art Manxhuka, IT Helpdesk në Cacttus Education

Art Manxhuka është student i vitit të dytë në Cacttus Education, ku studion Administrim i rrjetave dhe sistemeve kompjuterike. Ai njëkohësisht është angazhuar në punë […]

Kushtet për aplikim për bursë

 • Bursat mund të ofrohen të pjesshme.
 • Bursat mbulojnë vlerën e shkollimit për drejtimin e zgjedhur.
 • Bursat mund të jepen në baza regjionale, në preferencë të kompanisë që i jep bursat.
 • Programi i bursave është valid për aplikuesit para datës 30.06.2021.

Procedura e aplikimit

Kandidatët e interesuar për bursa duhet të regjistrohen në formën e regjistrimit online: Apliko
Ose të dërgojne email tek info@cacttus.education me titull “Aplikim për Bursë” me këto dokumentacione:

 • 1

  CV

  Ku përfshihet përvoja e punës, shkollimi paraprak, trajnimet e ndjekura, si dhe aktivitetet ekstrakurrikulare.

 • 2

  Letër motivuese

  Letër motivuese (Letra motivuese duhet të ketë së paku 500 fjalë.

 • 3

  Dy letër-reference

  Nga referues qe e njohin kandidatin personalisht ose nga puna profesionale apo shkollore, të jepen kontaktet e referuesve.

 • 4

  Testi Pranues

  Nënshtrimi në testim pranues pranë Cacttus Education

 • 5

  Intervista

  Përfundimi me sukses i intervistës me përfaqësues nga Cacttus Education.

Apliko

Regjistrohu për të studiuar në Cacttus Education

Tel.

+383 (0)38 600 237