fbpx

Taulant Hasi, Administrim i Rrjetave dhe Sistemeve

“Me një fjalë, nuk ki qare pa m’su”

Njihuni me Taulant Hasi, studentin e ri në #CacttusEducation.

Ai ka zgjedhur drejtimin “Administrim i Rrjetave dhe Sistemeve”

Suksese Taulant!!!

Comments are closed.