fbpx

Vizitë miqësore nga Gjeneralin Timothy Orr, ish- Komandant i Gardës Kombëtare të Iowa-s

Sot patëm në një vizitë miqësore Gjeneralin Timothy Orr, ish- Komandant i Gardës Kombëtare të Iowa-s i cili u prit nga Drejtori Ekzekutiv z. Armend Malazogu, z. Driton Hapçiu – Managing Partner, dhe z.Xhavit Gashi- Strategic Business Development Manager.

Gjatë takimit patëm mundësi të bisedojmë për tema të ndryshme, të prezantojmë profilin e kompanisë si dhe të bisedojmë për mundësitë e bashkëpunimit dhe planet tona për të ardhmen e kompanisë.

Comments are closed.