fbpx

Pse Cacttus Education

Pse Cacttus Education?

 • Ofron programe të zhvilluara sipas kërkesave të tregut të punës
 • Përgjatë vitit të studimeve ka më shumë punë praktike.
 • Mbahet në klasa dhe laboratore me të gjitha pajisjet e nevojshme.
 • Udhëhiqet nga mësimdhënës që janë profesionistë të lëmisë dhe aktualisht punojnë në këtë lëmi.

Si të bëheni student në Cacttus Education:

 • 1

  Parakushtet

  Të keni të përfunduar shkollën e mesme dhe të keni njohuri nga gjuha angleze dhe matematika.

 • 2

  Aplikimi

  Mbushja e formës së aplikimit.

 • 3

  Provimi

  Dhënia me sukses e provimit pranues pranë Cacttus Education.

 • 4

  Regjistrimi

  Sjellja e dokumenteve dhe nënshkrimi i kontratës.

Storje suksesi

Studenti Mid’hat Manxholli i punësuar si Full-Stack JavaScript Developer

Mid’hati studion në drejtimin “Zhvillim i ueb-it dhe aplikacioneve mobile” në Cacttus Education. Për punën e tij me kompaninë amerikane Matrics Blockchain Mid’hati tregon: Në […]

Stafit të Cacttus Education i bashkohet edhe studenti Shaqir Maliqi

Shaqir Maliqi është student i vitit të parë në Cacttus Education, ku studion Administrim i rrjetave dhe sistemeve. Ai njëkohësisht është angazhuar në punë praktike […]

Stafit të Cacttus Education i bashkohet edhe studenti Art Manxhuka

Art Manxhuka është student i vitit të dytë në Cacttus Education, ku studion Administrim i rrjetave dhe sistemeve kompjuterike. Ai njëkohësisht është angazhuar në punë […]

Apliko

Regjistrohu për të studiuar në Cacttus Education

Tel.

+383 (0)38 600 237