fbpx

Ardit Shabani, zhvillues i ueb-it dhe aplikacioneve mobile

Ardit Shabani, studentë në drejtimin “zhvillimi i uebit dhe aplikacioneve mobile”. Ai sapo ka përfunduar vitin e dytë të studimeve në Cacttus Education. Një student i përkushtuar dhe i dalluar, Arditi është në procesin e diplomimit dhe të fillimit të karrierës së tij.

Email: arditfshabani@gmail.com

Vigan Grapci, IT në United Nations

Vigan Grapci është një nga studentët më të dalluar dhe më të sukseshëm të Cacttus Education. Ai ka studiuar në drejtimin “Administrimi i rrjetave dhe sistemeve”. Vigani karrierën e tij e ka filluar […]

Arbër Basha, iOS Developer në Gjirafa.com

Arbri ka studiuar në Cacttus Education në drejtimin “Zhvillimi i uebit dhe aplikacioneve mobile”. Përgjatë studimeve ai ka qenë i përfshirë edhe në punë në kompaninë Cacttus Sha, duke vazhduar pastaj në kompaninë Zombie Soup.

Tani, karrierën dhe profesionin e tij është duke e vazhduar si iOS Developer në Gjirafa.com