fbpx

Partneritete dhe marrëveshje

Partneritete dhe marrëveshje

Cacttus Education si institucion invoativ i arsimit të lartë, vazhdimisht synon ta përforëcojë këtë rol përmes marrëveshjeve të bashkëpunimit. Përmes punës me partnerët dhe bashkëpunëtorët tanë ne promovojmë vlerat tona, rrisim mbështetjen për studentët tanë dhe ofrojmë mundësi për inovacion, praktikë dhe avancim. Cacttus Education në vazhdimësi është i hapur për krijimin e marrëveshjeve për bashkëpunim në vend, rajon dhe botë.

Lajme

Harrisia ofron 20 bursa deri në 100% për studime në Cacttus Education

HARRISIA Future Engineers Scholarship Program! Harrisia ofron 20 bursa deri në 100% për studime në Cacttus Education Harrisia vazhdon traditën, përmes të cilës […]

Mercurius Consulting dhe Cacttus Education nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për rekrutimin e profesionistëve të rinj të fushës së teknologjisë

Bashkëpunimi mes Cacttus Education dhe Mercurius Consulting ka për qëllim lehtësimin e kyçjes në punë dhe praktikë për studentë të dalluar të Cacttus […]

Gjirafa, Inc. dhe Cacttus Education nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

Bashkëpunimi mes Cacttus Education dhe Gjirafa Inc. ka për qëllim shkëmbimin e përvojave dhe praktikave më të mira në fushën e trajnimeve dhe zhvillimeve profesionale […]

Cacttus Education nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Meister TC

Marrëveshja e arritur ka për qëllim zbatimin e aktiviteteve në fushën e zhvillimit profesional, punësimit, inovacionit, dhe trajnimeve. Përmes këtij bashkëpunimi Cacttus Education […]

Cacttus Education nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me gjimnazin “Xhevdet Doda” në kuadër të programit ASSET

Cacttus Education ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me gjimnazin “Xhevdet Doda”, në kuadër të programit After School Support for Teens (ASSET), i përkrahur nga […]

Banka Raiffeisen dhe Cacttus Education me marrëveshje bashkëpunimi

Banka Raiffeisen në Kosovë dhe Cacttus Education nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi. Ky bashkëpunim synon të zhvillojë shkathtësitë e studentëve dhe stafit potencial të Bankës […]

Cacttus Education nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi për trajnimin e të rinjve kosovar në fushën e IT-së

Sot Drejtori Ekzekutiv i Cacttus Education Kastriot Fazliu dhe Keith Prenton, Drejtori i Programit “After School Program For Teens (ASSET)” i financuar nga […]

Tel.

+383 (0)38 600 237