fbpx

Gjirafa, Inc. dhe Cacttus Education nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

Bashkëpunimi mes Cacttus Education dhe Gjirafa Inc. ka për qëllim shkëmbimin e përvojave dhe praktikave më të mira në fushën e trajnimeve dhe zhvillimeve profesionale me fokus në sektorin e teknologjisë së informacionit.

Kompania Gjirafa është zotuar për angazhim në praktikë për studentë dhe kandidatë të sukseshëm të programeve të trajnimeve në Cacttus Education. Marrëveshja përfshinë edhe shkollimin në programe relevante për fushën e programimit,  si dhe bashkëpunim me ligjërues nga Gjirafa, për programet e trajnimit në Cacttus Education si dhe programe të shkollës profesionale.

Marrëveshja u nënshkrua nga Drejtori Ekzekutiv i Cacttus Education Z. Besim Ilazi dhe nga themeluesi dhe CEO i Gjirafa Inc., Z. Mergim Cahani. Kjo marrëveshje synon të krijojë një bashkëpunim ndërmjet të dy palëve duke promovuar vlerat e përbashkëta, dhe duke ofruar mundësi për zhvillim profesional për programerë të rinjë.

Comments are closed.