fbpx

Storje Suksesi

 

Alumni-t e Cacttus Education, studentët aktualë dhe ata që i kanë përfunduar studimet,  ndajnë përvojën e tyre gjatë studimeve.

  • All
  • Bursist
  • Storje Suksesi

Meriton Ferati, Inxhinier i zhvillimit softuerik në Purple Dot

Meritoni është student i gjeneratës së parë në Cacttus Education. Në një intervistë të shkurtë me të mësuam për rrugëtimin e tij pas […]

Ilir Nika, Back-End Developer në Frakton

 Ilir Nika sapo ka përfunduar studimet në Cacttus Education në drejtimin “Zhvillimi i ueb-it dhe aplikaconeve mobile”. Përpos rezultateve të mira gjatë studimeve […]

Gresa Kurtaj, zhvilluese softverike në Cacttus sh.a.

Gresa Kurtaj është në përfundimt të vitit të fundit të studimeve në Cacttus Education, në drejtimin Zhvillim i ueb-it dhe aplikacioneve mobile. Ajo […]

Shaqir Maliqi, administrator i sistemeve në IPKO LLC

Shaqir Maliqi i ka përfunduar studimet në Cacttus Education në drejtimin Adminstrim i rrjetave dhe sistemeve. Ai gjatë viti të parë të studimeve […]

Xhevahire Saramati, zhvilluese e aplikacioneve në Cacttus sh.a.

Xhevahire Saramati  është studente e vitit të dytë në drejtimin Zhvillim i ueb-it dhe aplikacioneve mobile. Ajo njëkohësisht punon edhe në kompaninë Cacttus […]

Dion Vogliqi- Programer në Frakton

Dion Vogliqi është student i vitit të dytë, në drejtimin Zhvillim i ueb-it dhe aplikacioneve mobile. Ai tregon për rrugëtimin e tij përgjatë […]

Uratë Bekaj, zhvilluese e ueb-it dhe aplikacioneve mobile

Kjo është Urata, një prej studenteve më të përkushtuara në Cacttus Education. Ajo na tregon: “Arsyeja se pse kam zgjedhur të studioj teknologjinë, është […]

Milot Osmani- IT Technician në HI-Tech System

Cacttus Education synon t’i përgatisë studentët për inkuadrim në tregun e punës, për kohën më të shkurtë të mundshme. Ndër studentët e angazhuar […]

Studentët e Cacttus Education fitojnë vendin e dytë në “Hack The Crisis Kosova”

Ekipi i formuar nga dy studentë të Cacttus Education, Brilantin Hodaj dhe Ilir Nika, dhe anëtari i tretë Aid Vllasaliu, morën pjesë në sfidën “Hack The Crisis […]

Mid’hat Manxholli, Full-Stack Developer në Matrics Blockchain

Mid’hati studion në drejtimin “Zhvillim i ueb-it dhe aplikacioneve mobile” në Cacttus Education. Për punën e tij me kompaninë amerikane Matrics Blockchain Mid’hati tregon: Në […]

Edi Krasniqi, zhvillues i aplikacioneve mobile në Cacttus sh.a.

Tani jam i angazhuar në departamentin e zhvillimit softuerik në Cacttus sh.a., ku punoj në zhvillimin e aplikacioneve mobile.  Cacttus Education na ka […]

Besar Zhubi, zhvillues i ueb aplikacioneve në Cacttus sh.a.

Programi i Cacttus Education përfshinë të gjitha njohuritë e nevojshme, që na duhen për tu punësuar në tregun e Kosovës apo atë nderkombëtar. […]