fbpx

Mundësi punësimi për studentë

  Tek kjo faqe gjeni shpalljet më të reja për punë në fushën e teknologjisë, të filtruara enkas për studentët tanë. Për ndihmë me aplikime kontaktoni Qendrën tonë të Karrierës në emailin: career@cacttus.education

  *Aplikimin për punë mund ta bëni sipas udhëzimeve në faqen e shpalljes. 

  Zhvillim i ueb-it dhe aplikacioneve mobile

  Kompania: Sogody

  Pozita: WEB Developer

  Afati për aplikim: 11 Shtator

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: Star Labs 

  Pozita: 10 x net.core Developers (4 seniors + 6 Developers)

  Afati për aplikim: 11 Shtator

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: Reakton LCC

  Pozita: Software Developer

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: Reakton LCC

  Pozita: Software Developer

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: Reakton LCC

  Pozita: WEB Developer

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: Reakton LCC

  Pozita: Back End Developer

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: Reakton LCC

  Pozita: Full Stack Developer

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: Reakton LCC

  Pozita: Application Developer

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: StarLabs 

  Pozita:  40 pozita për praktikantë| Full Stack Developer

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Vërejtje: Praktika është pa pagesë

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: Scoop and Spoon

  Pozita:  Mobile APP Developer

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: PRIMEX

  Pozita:  Zhvillues/e ne SQL

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: Solaborate

  Pozita:  React JS Developer

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: Solaborate

  Pozita:  NodeJS Developer

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: Solaborate

  Pozita: Back End Developer

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: Trudo

  Pozita:  2x Interns Software Developers / Front End & Back End

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: Scoop and Spoon

  Pozita: Full Stack Web Developer 

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: The Social Plus

  Pozita: C Sharp Developer

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: The Social Plus

  Pozita: C Sharp Developer

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Kompania: Vitamina Digjitale

  Pozita: Intern Backend Developer

  Afati për aplikim: I pacaktuar

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Administrim i rrjetave dhe sistemeve

  Kompania: sonnecto

  Pozita: Junior IT Support Technician

  Afati për aplikim: 18 shtator

  Shikoni shpalljen e plotë>>

  Këshilla për aplikim