fbpx

Qendra testuese

Qendra testuese Pearson VUE (Pearson VUE Testing Center)

Pearson VUE ofron mbi 4 milion testime në vit në botë për klientë të licencimit, certifikime, pranime akademike, institucione rregullative, dhe certifikime të institucioneve qeveritare. Pearson VUE e shtyen rrjetin kryesor të testimeve në botë me më shumë se 5,200 qendra testuese në 162 shtete, 230 prej të cilave janë pronësi e plotë e Shërbimeve Profesionale të Pearson. Qendrat Profesionale të Pearson përdorin një dizajn të patentuar, i cili është krijuar enkas për testime të rëndësishme dhe ofron një mjedis të kontrolluar me kujdes dhe vazhdueshmëri.

Disa certifikime më të njohura në fushën e IT që ofrohen nga qendra e testimit Pearson VUE në CACTTUS janë:

 • Microsoft
 • Cisco
 • Android ATC
 • Adobe
 • Citrix
 • CompTIA
 • EC Council
 • Linux Professional Institute (LPI)
 • Novel
 • Oracle
 • SAP
 • Siemens
 • RSA Security
 • VMware
 • Zend Technologies (PHP)

Shkoni në http://www.vue.com dhe kërkoni CACTTUS

Tel.

+383 (0)38 600 237