fbpx

Fillo të ndërtosh uebfaqe interaktive duke përdorur HTML, CSS, jQuery dhe JavaScript

Bëhu pjesë e grupit të radhës: https://cacttus.education/aplikimi/

Trajnimi JAVA Fundamentals

Grupi fantastik i radhës në #JavaFundamentals, plot energji e përkushtim!

Coders in the making

Bashkangjitu edhe ti në grupin e ardhshëm: https://cacttus.education/aplikimi/

A jeni të gatshëm t’i sfidoni shkathtësitë tuaja në Dizajn Grafik?

Bashkangjitu edhe ti në grupin e radhës, dhe mëso të krijosh përmbajtje kreative duke përdorur programet lidere në industrinë grafike: Adobe Illustrator dhe Adobe Photoshop. Apliko tani:https://cacttus.education/aplikimi/