fbpx

Nora Qaja është bursistja e radhës në Cacttus Education

“Girls who code, write the future”

Nora Qaja është bursistja e radhës në #CacttusEducation

Kur e pyetëm se pse ka zgjedhur shkollën tonë për të studiuar, ajo na tha se: “Programimi është një drejtim pa limit ku gjithmonë mbizotëron kreativiteti, për këtë arsye kam zgjedhur Cacttus Education për mundësi pune dhe praktike profesionale.

”Edhe ti mund të jesh përfitues/e nga bursat e studimit!

Apliko tani: https://cacttus.education/aplikimi/

Taulant Hasi, Administrim i Rrjetave dhe Sistemeve

“Me një fjalë, nuk ki qare pa m’su”

Njihuni me Taulant Hasi, studentin e ri në #CacttusEducation.

Ai ka zgjedhur drejtimin “Administrim i Rrjetave dhe Sistemeve”

Suksese Taulant!!!

Ardita Krasniqi – Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile

Ardita Krasniqi pas diplomimit në Cacttus Education, tani është e punësuar në departamentin e zhvillimit softuerik në KEDS Energy si Junior Programmer.