fbpx

Partnerships and Agreements

Partnerships and Agreements

Cacttus Education as an innovative higher education institution constantly strives to strengthen this role through collaboration agreements. With the work we do, with our partners and collaborators, we promote our values, increase the support for our students and provide opportunities for innovation, internships and advancement. Cacttus Education continually is open for establishing cooperation agreements in the country, region and the world.

Lajme

Studentë nga drejtimi Administrim i Rrjetave dhe Sistemeve vizituan Telekomin e Kosovës

Grupi i dytë i studentëve nga drejtimi Administrim i Rjetave dhe Sistemeve, vizituan dje Telekomin e Kosovës. Vizita u organizua nga profesori Driton Azemi në kuadër […]

Grupi i parë i studentëve nga Cacttus Education vizituan Telekomin e Kosovës

Studentë të Cacttus Education nga drejtimi Administrim i Rjetave dhe Sistemeve, të shoqëruar nga profesori Driton Azemi, vizituan sot Telekomin e Kosovës. Vizita u organizua […]

Cilat shkathtësi të buta janë të rëndësishme për profesionet e së ardhmes?

Shkathtësitë e buta janë ndër shkathtësitë më të rëndësishme të cilat kërkohen nga kompanitë. Përpos shkathtësive teknike të domosdoshme për secilin profesion, shkathtësitë […]

Tel.

+383 (0)38 600 237