fbpx

Why Cacttus Education

Why Cacttus Education?

 • Provides programs developed based on the work market demands.
 • There is much more hands-on practical work in an academic year.
 • The lectures are held in classrooms and laboratories with all the necessary equipment.
 • Lectures are led by lecturers who are professionals of the field and who currently work in the field.

How to become a student at Cacttus Education:

 • 1

  Preconditions

  To have finished high school, and to posses knowledge of English language and mathematics.

 • 2

  Application

  Filling out the application form.

 • 3

  Exam

  Good scores in the entrance exam taken at Cacttus Education.

 • 4

  Registration

  Providing the necessary documents and signing the contract.

Success Stories

Shpëtim Sadriu, IT Helpdesk

Shpëtim Sadriu është student i vitit të dytë në drejtimin Administrim i Rrjetave dhe Sistemeve. Shpëtimi është një i ri shumë i përkushtuar […]

Studenti Mid’hat Manxholli i punësuar si Full-Stack JavaScript Developer

Mid’hati studion në drejtimin “Zhvillim i ueb-it dhe aplikacioneve mobile” në Cacttus Education. Për punën e tij me kompaninë amerikane Matrics Blockchain Mid’hati tregon: Në […]

Stafit të Cacttus Education i bashkohet edhe studenti Shaqir Maliqi

Shaqir Maliqi është student i vitit të parë në Cacttus Education, ku studion Administrim i rrjetave dhe sistemeve. Ai njëkohësisht është angazhuar në punë praktike […]

Enroll

Register to study at Cacttus Education

Tel.

+383 (0)38 600 237