fbpx

Cacttus Education nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Meister TC

Marrëveshja e arritur ka për qëllim zbatimin e aktiviteteve në fushën e zhvillimit profesional, punësimit, inovacionit, dhe trajnimeve.

Përmes këtij bashkëpunimi Cacttus Education dhe Meister TC do të shkëmbejnë përvojat dhe ndajnë praktikat më të mira në fushën e trajnimeve dhe zhvillimeve profesionale me fokus në sektorin e teknologjisë së informacionit, dhe mundësitë e trajnimit dhe punësimit të të rinjëve.

Comments are closed.