fbpx

Mercurius Consulting dhe Cacttus Education nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për rekrutimin e profesionistëve të rinj të fushës së teknologjisë

Bashkëpunimi mes Cacttus Education dhe Mercurius Consulting ka për qëllim lehtësimin e kyçjes në punë dhe praktikë për studentë të dalluar të Cacttus Education.

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e rekrutimit dhe përzgjedhjen e stafit, HR outsourcing, si dhe avancimit të lidershipit dhe menaxhmentit. Në kuadër të këtij bashkëpunimi Cacttus Education do të rekomandojë kandidatët e dalluar për punësim apo punë praktike, të cilët do të rekrutohen nga Mercurius për punësim në fushën e IT-së për klientë të kompanisë së tyre.

Marrëveshja u nënshkrua nga Drejtoresha e Programit të Cacttus Education, znj. Vildane Kelmendi dhe nga CEO i Mercurius Consulting, z. Shkumbin Ibraimi. Kjo marrëveshje synon të krijojë një bashkëpunim ndërmjet të dy palëve, duke lehtësuar rekrutimin dhe duke ofruar mundësi për zhvillim profesional për studentët e Cacttus Education.

Comments are closed.