fbpx

Studimet në Cacttus Education|Çka thonë studentët tanë

Cacttus Education si shkollë e lartë profesionale e teknologjisë së informacionit ka për qëllim të edukojë profesionistë të kualifikuar që kërkohen nga tregu i punës, në kohën më të shkurtë të mundshme.

Cacttus Education ofron studime në dy drejtimet më të kërkuara:

Me fokus në fushën e teknologjisë Cacttus Education ju ofron më të mirën për sa i përket përgatitjes profesionale në këtë fushë. 

Studimet në Cacttus Education janë të ndërlidhura me punësimin dhe përgatitjen për tregun e punës, si në aspektin teorik ashtu edhe në atë praktik. Flamur Bajra, student i diplomuar në drejtimin “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile”, tregon për rrugëtimin e tij nga Londra në Kosovë dhe përvojën e tij gjatë studimeve në Cacttus Education:

Për studentët e Cacttus Education shpeshherë angazhimi në punë praktike rezulton edhe në ofertë për punë. Shaqir Maliqi, i diplomuar në drejtimin “Administrim i rrjetave dhe sistemeve” është njëri ndër studentët që ka filluar angazhimin e tij si praktikant gjatë vitit të parë të studimeve në, Cacttus Education ku pastaj iu është ofruar kontratë pune në Cacttus sha. Sot Shaqiri punon në Ipko LLC si Administrator i Sistemeve. Shaqiri tregon:


Përmes studimeve dy vjeçare Cacttus Education përgatitë profesionistë të radhës të cilët janë të gatshëm të ballafaqohen me kërkesat e tregut. Regjistrimet e studentëve për vitin e ri akademik 2020/21 janë të hapura.

Regjistrohu Tani!

Comments are closed.