fbpx

Njihuni me Endrit Dervishi-n

Njihuni me Endrit Dervishi-n, një student të dalluar në #CacttusEducation

Sipas Endritit: “Gjithmonë ekziston një arsye për një fillim të ri!

Si një amator në fushën e TI-së, e gjithmonë duke e pëlqyer këtë drejtim vendosa të ngritem profesionalisht në ketë fushë dhe të studioj “Administrim i Rrjetave dhe Sistemeve.

”Duke marrë sugjerime nga rrethi shoqëror, zgjodha #CacttusEducation dhe padyshim se ja ka vlejtur, duke i konsideruar njohuritë të cilat i kam fituar e që besoj shumë se do të më shërbejnë në të ardhmen si një profesionist i ardhshëm në fushën e rrjetave.”

Comments are closed.