fbpx

Diellza Morina – Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile

Njihuni me Diellza Morina, studenten e re në #CacttusEducation.

Teknologjia gjithmonë ka qenë një ndër gjërat që Diellza ka shprehur interesim të studiojë dhe sipas saj: “Njëra nga fushat që më ka zgjuar “syrin e tretë” sa herë kam provuar të mësoj diçka të re është programimi, për këtë arsye zgjodha Cacttus Education sepse mendoj se do të jete një mundësi ideale për mua që të përvetësoj njohuri të reja dhe të arrij të aftësohem profesionalisht”.

Mirë se erdhe Diellza!!!

Comments are closed.