fbpx

Nora Qaja është bursistja e radhës në Cacttus Education

“Girls who code, write the future”

Nora Qaja është bursistja e radhës në #CacttusEducation

Kur e pyetëm se pse ka zgjedhur shkollën tonë për të studiuar, ajo na tha se: “Programimi është një drejtim pa limit ku gjithmonë mbizotëron kreativiteti, për këtë arsye kam zgjedhur Cacttus Education për mundësi pune dhe praktike profesionale.

”Edhe ti mund të jesh përfitues/e nga bursat e studimit!

Apliko tani: https://cacttus.education/aplikimi/

Comments are closed.