fbpx

Cacttus Education dhe Caritas Kosova nënshkruajnë Marrëveshje Bashkëpunimi.

Bashkëpunimi mes Cacttus Education dhe Caritas Kosova ka për qëllim mbështetjen e të rinjve, përmes implementimit të projekteve që kanë për qëllim përgatitjen e të rinjve për punë. Marrëveshja u nënshkrua nga Drejtori Ekzektuiv i Cacttus Education, Besim Ilazi dhe Drejtori Ekzekutiv i Caritas Kosova, Alfred Pjetri.

Kjo marrëveshje synon të krijojë një bashkëpunim të ngushtë ndërmjet të dy palëve, për të identifikuar të rinj të cilët do të trajnohen dhe aftësohen profesionalisht.

Comments are closed.