fbpx

CACTTUS Education ishte pjesë e eventit ‘ICT Gateway!

Qëllimi kryesor i këtij eventi ishte mundësia për krijimin e kontakteve në mes të studentëve të Shkencave Kompjuterike dhe bizneseve apo organizatave të cilat operojnë në fushën e TIK apo të ngjajshme.Ky event u organizua nga Qendra e Transformimit Dixhital në ITP Prizren.

Comments are closed.