fbpx

Anëtarët e OEGJK janë pritur në vizitë në ambientet e Cacttus Education

Anëtarët e OEGJK janë pritur në vizitë në ambientet e Cacttus Education, në kuadër të aktivitetit “Anëtarët e OEGJK vizitojnë Shkollat Profesionale”.Qëllimi i këtij aktiviteti është ndërlidhja e shkollave profesionale me kompanitë dhe bizneset të cilat janë anëtare të OEGJK-së, në mënyrë që të intensifikohet bashkëpunimi dhe të bëhet promovimi i arsimit dhe aftësimit profesional sipas sistemit dual tek kompanitë anëtare të OEGJK.

Trajnimet e subvencionuara nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) në fushën e teknologjisë tashmë kanë filluar

Coders in the making! Trajnimet e subvencionuara nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) në fushën e teknologjisë tashmë kanë filluar!!!Grupi i trajnimit Front End Web Development, ligjëruar nga Egzon Peci, po mësojnë rreth krijimit të uebfaqeve që nga fillimi po ashtu bazat e HTML, CSS, JavaScript dhe jQuery.

SuccessStory

Resul Selmanii student në drejtimin “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile” tanimë është angazhuar në një nga kompanitë më të mëdhaja të teknologjisë në vend-FRAKTON, në pozitën ‘React Developer Intern’.Suksese të mëtutjeshme, Resul!