fbpx

Me rastin e përmbylljes së procesit të thirrjes së parë të Fondit të Sfidës Rajonale (RCF), është organizuar eventi i prezantimit zyrtar të rezultateve të arritura si dhe akordimit të granteve për konsorciumet fituese. Ky grant do të përfshijë investime në pajisje, infrastrukturë dhe trajnime në institucionet e arsimit dhe aftësimit profesional që zbatojnë trajnime bashkëpunuese, përmes 6 aplikimeve fituese.Regional Challenge Fund synon të vazhdojë mbështetjen e projekteve të trajnimeve profesionale, të implementuara n

21213 SharesLikeCommentShare

Astrit Kurtishaj “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile”

Astrit Kurtishaj ka përfunduar studimet në drejtimin “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile” dhe tani është angazhuar si Junior PHP Developer në kompaninë FRAKTON.

Suksese të mëtutjeshme, Astrit 😊

En Gashi – “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile”

Studenti në programin “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile” në CACTTUS Education, En Gashi ka arritur që përmes angazhimit dhe suksesit të treguar në studime t’i bashkohet ekipit profesional të CACTTUS në punë praktike, si Software Developer në departamentin Cloud Services and Licensing.

Suksese, En 😊