fbpx

Nora Qaja është bursistja e radhës në Cacttus Education

“Girls who code, write the future”

Nora Qaja është bursistja e radhës në #CacttusEducation

Kur e pyetëm se pse ka zgjedhur shkollën tonë për të studiuar, ajo na tha se: “Programimi është një drejtim pa limit ku gjithmonë mbizotëron kreativiteti, për këtë arsye kam zgjedhur Cacttus Education për mundësi pune dhe praktike profesionale.

”Edhe ti mund të jesh përfitues/e nga bursat e studimit!

Apliko tani: https://cacttus.education/aplikimi/

Njihuni me Endrit Dervishi-n

Njihuni me Endrit Dervishi-n, një student të dalluar në #CacttusEducation

Sipas Endritit: “Gjithmonë ekziston një arsye për një fillim të ri!

Si një amator në fushën e TI-së, e gjithmonë duke e pëlqyer këtë drejtim vendosa të ngritem profesionalisht në ketë fushë dhe të studioj “Administrim i Rrjetave dhe Sistemeve.

”Duke marrë sugjerime nga rrethi shoqëror, zgjodha #CacttusEducation dhe padyshim se ja ka vlejtur, duke i konsideruar njohuritë të cilat i kam fituar e që besoj shumë se do të më shërbejnë në të ardhmen si një profesionist i ardhshëm në fushën e rrjetave.”

Taulant Hasi, Administrim i Rrjetave dhe Sistemeve

“Me një fjalë, nuk ki qare pa m’su”

Njihuni me Taulant Hasi, studentin e ri në #CacttusEducation.

Ai ka zgjedhur drejtimin “Administrim i Rrjetave dhe Sistemeve”

Suksese Taulant!!!