fbpx

En Gashi – “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile”

Studenti në programin “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile” në CACTTUS Education, En Gashi ka arritur që përmes angazhimit dhe suksesit të treguar në studime t’i bashkohet ekipit profesional të CACTTUS në punë praktike, si Software Developer në departamentin Cloud Services and Licensing.

Suksese, En 😊

Comments are closed.