fbpx

Astrit Kurtishaj “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile”

Astrit Kurtishaj ka përfunduar studimet në drejtimin “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile” dhe tani është angazhuar si Junior PHP Developer në kompaninë FRAKTON.

Suksese të mëtutjeshme, Astrit 😊

Comments are closed.