fbpx

Rea Spahiu, Zhvilluese e Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile

Studente në vitin e parë, në drejtimin “Zhvillimi i uebit dhe aplikacioneve mobile”. Rea, entuziaste dhe e hapur ndaj sfidave te reja, ka vendosur të studioj në një fushë të tillë, pikërisht për ta sfiduar veten dhe për të treguar se edhe gratë mund të kenë sukses në këtë fushë.

  • Email: rea.spahiu0409@gmail.com

Melisa Bekaj, IT Support në Baruti GmbH

Melisa ka përfunduar studimet në Cacttus Education. Një studente e zellshme dhe tejet e suksesshme, Melisa sot punon në kompaninë Baruti GmbH, ndërsa studimet i ka ndjekur në drejtimin “Administrimi i rrjetave dhe sistemeve”.

  • IT Support në Baruti GmbH
  • Email: melisa_bekaj@hotmail.com. 

Melina Hajdini, Zhvilluese e Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile

Studente e vitit të parë në Cacttus Education. Melina është një studente mjaft entuziaste dhe e pasionuar pas teknologjisë. Ajo studion në drejtimin “Zhvillimi i uebit dhe aplikacioneve mobile”.

  • Studente në Cacttus Education
  • Email: melina_hajdini@hotmail.com