fbpx

Melisa Bekaj, IT Support në Baruti GmbH

Melisa ka përfunduar studimet në Cacttus Education. Një studente e zellshme dhe tejet e suksesshme, Melisa sot punon në kompaninë Baruti GmbH, ndërsa studimet i ka ndjekur në drejtimin “Administrimi i rrjetave dhe sistemeve”.

  • IT Support në Baruti GmbH
  • Email: melisa_bekaj@hotmail.com. 
Comments are closed.