fbpx

Melina Hajdini, Zhvilluese e Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile

Studente e vitit të parë në Cacttus Education. Melina është një studente mjaft entuziaste dhe e pasionuar pas teknologjisë. Ajo studion në drejtimin “Zhvillimi i uebit dhe aplikacioneve mobile”.

  • Studente në Cacttus Education
  • Email: melina_hajdini@hotmail.com
Comments are closed.