fbpx

U mbajt punëtoria dy ditore për shkathtësi të buta

Dinamika e studimeve dhe e punës po kërkon vazhdimisht profile të personave me aftësi jo vetëm profesionale, por edhe aftësi të mira të komunikimit, prezantimit dhe shkathtësi në zgjidhjen e problemeve.

Cacttus Education dhe ekipi fitues i sfidës së dizajnit në KosLift organizuan punëtorinë dy-ditore, për shkathtësi të buta (Soft Skills). Gjatë dy ditëve u punua bashkë me studentë të fushës së teknologjisë për t’ju ndihmuar në përfitimin e këtyre shkathtësive.

I falenderojmë vajzat e ekipit: Arbrie Palushi, Erleta Rrmoku dhe Alma Feka për punën dhe kreativitetin që e ndanë me pjesëmarrësit e punëtorisë.

Comments are closed.