fbpx

Yearbook 2018/20

Këtë vit përfunduan studimet edhe gjenerata e 3-të e studentëve të Cacttus Education. Këta të rinjë e të reja do të vazhdojnë me punën e tyre si profesionistë të rinjë të fushës së TIK-ut.

Stafi i Cacttus Education të gjithë studentëve të gjeneratës 2018/2020 iu uron shumë suksese dhe fat në rrugëtimin e tyre. Edhe ne kemi një thënie për të gjithë:

“The road to success is dotted with many tempting parking spaces.”

Përmes studimeve dy vjeçare Cacttus Education përgatitë profesionistë të radhës të cilët janë të gatshëm të ballafaqohen me kërkesat e tregut. Regjistrimet e studentëve për vitin e ri akademik 2020/21 janë të hapura.

Regjistrohu Tani!

Comments are closed.