fbpx

Pse ju duhet të studioni në Cacttus Education?

Cacttus Education është shkollë e lartë profesionale e cila është lansuar vitin e kaluar, andaj edhe ka gjasë të mos keni dëgjuar për të nëse ende nuk keni vendosur se çfarë dëshironi të studioni. Por ju sigurisht që keni dëgjuar për Cacttus, kompaninë lidere në fushën e informacionit dhe teknologjisë. Cacttus, duke e parë të nevojshme avancimin e kësaj fushe si dhe mungesën e kuadrove profesionale në IT, të cilët janë të gatshëm të ballafaqohen me kërkesat e tregut, ka themeluar Cacttus Education, shkollë e lartë profesionale për informacion dhe teknologji.

Aktualisht, Cacttus Education ofron dy programe studimi:
– Zhvillues i ueb-it dhe aplikacioneve mobile
– Administrues i rrjeteve dhe sistemeve kompjuterike

Janë shumë arsye pse ju duhet të studioni në Cacttus Education, por po i cekim ndër më të rëndësishmet të cilat ju duhet t’i keni parasysh:

– Cacttus Education është shkolla e vetme profesionale për IT e cila ofron programe për studim sipas kërkesave të tregut.

– Nga dita e parë, edukimi juaj do të jetë i kombinuar me punë praktike në Cacttus, ICK (Innovation Centre Kosovo), si dhe në korporata dhe ndërmarrje vendore dhe ndërkombëtare.

– Cacctus Education do të sigurojë që studentët të përfitojnë bursa studimi nga ndërmarrjet dhe kompanitë që do t’i angazhojnë këta studentë në punë praktike.

– Stafi profesional dhe i ngritur akademikisht në institucionet e njohura në vend dhe jashtë.

– Ambientet për mësim janë të pajisura me trendet e fundit të teknologjisë informative.

– Certifikime industriale në programe që njihen nderkombëtarisht, duke ua ofruar kualitetin e njëjtë me 1/10 e çmimit në raport me vendet.

– ECVET kredi që njihen dhe mund të barten në të gjitha institucionet e tjera arsimore vendore dhe ndërkombëtare.

Cacttus Education ka filluar me regjistrimin e hershëm të studentëve për vitin akademik 2017/20018. Të regjistruarit deri më datë 30 qershor mes tjerash do të përfitojnë edhe zbritje për vit akademik. Informohuni më shumë për ofertën KËTU.

Comments are closed.