fbpx

Informata lidhur me bursat e studimit për maturantët e Gjilanit

Cacttus Education ofron bursa studimi për maturantët e Gjilanit që do të regjistrohen në vitin akademik 2017/18. Për të marrur pjesë në Testin Pranues për bursë duhet t’i plotësoni këto kushte:

• Të jeni maturant
• Të jeni të komunës së Gjilanit
• Të jeni të interesuar për të vazhduar studimet e larta në fushën e teknologjisë

Ndër bursat që do të ofrohen do të ketë bursa të plota dhe të pjesshme. Provimi Pranues do të përfshijë njohuri të përgjithshme nga Gjuha Angleze dhe Matematika. Pyetjet nga Matematika, do të jenë kryesisht pyetje logjike.

Për të qenë pjesë e procesit të testimit nuk nevoitet ndonjë regjistrim paraprak, mjafton të jeni prezentë në kohën dhe vendin e shpallur për mbajtje të testit. Testi mbahet me datën 16 Maj 2017, në ora 13:00, në Shkollën e Mesme të Agrobiznesit “Arbëria”, në lagjen Arbëria,Gjilan.

Për të mësuar më shumë për programet tona të studimit na vizitoni në webfaqen tonë: https://cacttus.education

Comments are closed.