fbpx

Ofertë për regjistrim të hershëm në Cacttus Education

Cacttus Education ka filluar me pranimin e aplikacioneve të të interesuarve për të studiuar në fushën e teknologjisë. Për të gjithë personat që regjistrohen deri më datën 30 qershor, për t’u bërë pjesë e Cacttus Education, në fazat e para të aplikimit ofrojmë:

Zbritje për Vit Akademik

Aplikuesit e hershëm për vitin akademik 2017/2018 do të kualifikohen për të përfituar nga dorëzimi i hershëm i aplikacionit. Për regjistrimet që bëhen deri me datën 30 qershor ofrohet zbritje për vitin e parë akademik.

Zbritje për Orar të Ditës

Gjatë studimeve ofrohen 2 orare, orari i dites dhe i pasdites. Për studentët e regjistruar që dëshirojnë t’i ndjekin ligjëratat gjatë orarit të ditës do të kenë lehtësim në pagesë.

Përparësi për Bursë deri 1000 Euro

Në kuadër të regjistrimeve, ofrohen edhe bursa për studime. Ndonëse të gjithë studentët mund të aplikojnë për kualifikim për bursë, përparësi do të kenë ata studentë që regjistrohen gjatë fazës së parë të aplikimit.

Qasje në Microsoft Knowledge Base

Për një studim të sukseshëm dhe për të qenë në hap me zhvillimet teknologjike në botë, nevoitet qasje në materialin e duhur. Prandaj Cacttus Education, për të regjistruarit gjatë fazës Early Bird, u mundëson qasje falas në Microsoft Knowledge Base.

Libra Online pa Pagesë

Librat gjithmonë do të jenë pjesë e studimit, por tash me zhvillimin e teknologjisë mundësohet edhe blerja e librave dixhitalë. Prandaj Cacttus Education ofron për aplikuesit e hershëm, Libra Online pa pagesë.

Vlerësim i Aplikacionit pa Pagesë

Për të gjithë ju që dëshironi të studioni tek ne dhe aplikoni deri me datën 30 qershor, ne do të ju mundësojmë që i tërë vlerësimi i aplikacionit tuaj të bëhet pa pagesë.

Të gjithë ju që dëshironi të studioni në njërin nga drejtimet: Zhvillim të Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile ose Administrim  të Rrjetave dhe Sistemeve, ju ftojmë të aplikoni deri më 30 qershor. Bëhuni pjesë e fazës së parë të regjistrimeve dhe përfitoni nga oferta.

Comments are closed.