fbpx

Cacttus Education pjesëmarrës në edicionin e pestë të DOKUTECH

Cacttus Education edhe këtë vit ishte pjesëmarrs në DOKUTECH. Gjatë këtij eventi dyditor, që u mbajt me 9 dhe 10 Qershor, vizitorët patën rastin të marrin pjesë në punëtori të ndryshme, të ndëgjojnë fjalime inspiruese, si dhe të vizitojnë mbi 20 biznese dhe organizata tek pjesa e DIY Fair.

Cacttus Education, gjatë pjesës DIY Fair, prezantoi programet e studimit dhe trajnimet që i ofron në fushën e teknologjisë. Vizitorët poashtu patën mundësinë të mësojnë më shumë edhe rreth projekteve të krijuara nga studentët tanë në kuadër të studimeve, si dhe për përvojën e tyre gjatë studimit në Cacttus Education. 

Falenderojmë pjesëmarrësit në DOKUTECH që na vizituan gjatë atyre dy ditëve sa zgjati ky event.

 

Comments are closed.