fbpx

Nxënës nga gjimnazi “Xhevdet Doda” vizituan Cacttus Education

Nxënësit e gjimnazit Xhevdet Doda ishin për vizitë të premtën, në Cacttus Education. Gjatë vizitës ata u informuan më shumë rreth shkollës, programeve të studimit dhe trajnimeve që ofrohen në Cacttus Education.

Përpos shkollës ata poashtu patën mundësinë ta vizitojnë kompaninë amë Cacttus Sh.a. me ç’rast mësuan më shumë rreth punës që bëjnë departamentet e ndryshme brenda kompanisë.

Kjo është vetëm vizita e parë ku nxënësit u informuan më shumë rreth shkollës, kurse në vizitat e radhës ata do të kenë mundësinë edhe të marrin pjesë në punëtori të ndryshme interaktive përmes të cilave mund të praktikojnë edhe njohuri praktike në fushën e teknologjisë.

Comments are closed.