fbpx

Studentët e Cacttus Education vizituan Agjensinë e Shoqërisë së Informacionit (ASHI)

Studentë të vitit të parë në Cacttus Education vizituan Agjensinë e Shoqërisë së Informacionit (ASHI). Gjatë vizitës ata u njohën përsëafërmi me punën e këtij institucioni dhe rëndësinë që ky institucion ka për fushën e teknologjisë.

Studentët, të shoqëruar nga drejtoresha operacionale e Cacttus Education Vildane Kelmendi, dhe nga profesoresha Rrezarta Pllana, mësuan më shumë për çështje që kanë të bëjnë me zhvillimin, menaxhimin dhe mirëmbajtjen e teknologjisë informative, të qeverisjes elektronike dhe të proceseve administrative.

Ata u mirëpritën nga stafi i ASHI-së, të cilët njëkohësisht shfrytëzuan rastin që t’i informojnë studentët për punët që ekipet e ndryshme të rrjetave, telekomunikimit dhe zhvillimit i kryejnë në kuadër të këtij institucioni. Ata poashtu ndanë përvojat e tyre me studentët, si dhe disa këshilla për profesionet që studentët planifikojnë t’i ushtojnë në të ardhmen, në fushën e teknologjisë.

Comments are closed.