fbpx

Ardit Shabani, zhvillues i ueb-it dhe aplikacioneve mobile

Ardit Shabani, studentë në drejtimin “zhvillimi i uebit dhe aplikacioneve mobile”. Ai sapo ka përfunduar vitin e dytë të studimeve në Cacttus Education. Një student i përkushtuar dhe i dalluar, Arditi është në procesin e diplomimit dhe të fillimit të karrierës së tij.

Email: arditfshabani@gmail.com

Comments are closed.