fbpx

Vigan Grapci, IT në United Nations

Vigan Grapci është një nga studentët më të dalluar dhe më të sukseshëm të Cacttus Education. Ai ka studiuar në drejtimin “Administrimi i rrjetave dhe sistemeve”.
Vigani karrierën e tij e ka filluar në Raiffeisen Bank ku ka zhvilluar profesionin e tij si IT administrator, ndërsa sot Vigani vazhdon të punojë në UN si udhëheqës i zyrës për IT.

Comments are closed.