fbpx

Zëvendës Drejtori i Departamentit të Shtetit të SHBA-së vizitoi Cacttus Education

Cacttus Education të premtën priti për vizitë nga Washington-i, Z. Mike Konstantino, Zëvendës Drejtor i zyrës për çështje Evropiane nga Departamenti i Shtetit të SHBA-së (Deputy Director of the Office of South Central European Affairs).

Gjatë vizitës Z. Konstantino u informua më shumë rreth punës së Cacttus Education dhe progresit të projektit “Partneriteti për Impakt në TIK”, projekt ky i cili është duke u implementuar sukseshëm nga Cacttus Education në bashkëpunim me USAID.

Përmes këtij projekti, USAID dhe Cacttus Education inkurajojnë zhvillimin e një sistemi të vazhdueshëm profesional që i aftëson të rinjtë kosovarë për tregun e punës.

Comments are closed.