fbpx

Vizitë me studentë në kompaninë Sentry, në kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësisë

Në kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësisë, me studentët e Cacttus Education vizituam kompaninë e fushës së sigurisë kibernetike, Sentry. Sentry ofron shërbime të nivelit të lartë të sigurisë kibernetike në industri të ndryshme, për produktet, shërbimet dhe infrastrukturën.

Gjatë vizitës studentët tanë u njoftuan me punën që realizohet brenda në Sentry, si dhe përgatitjen që ju duhet për të zhvilluar karrierë në fushën e sigurisë kibernetike.

Comments are closed.