fbpx

Muala Kabshi – Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile

Regjistrimet për vitin akademik 2021/2022 po vazhdojnë .

Muala Kabashi është vetëm njëra nga studentet e shumta që kanë zgjedhur Cacttus Education!!!

Kur e pyetëm se pse zgjodhi #CacttusEducation ajo na tha: “Kam vendosur të zgjedh drejtimin “Zhvillim i Ueb-it dhe Aplikacioneve Mobile” për studime, pasi që dua të jem profesioniste e suksesshme në botën e teknologjisë”

Bëhu edhe ti pjesë e Cacctus Education duke aplikuar përmes ➡️ https://cacttus.education/aplikimi/

Comments are closed.