fbpx

Java Globale e Ndërmarrësisë në CACTTUS Education

Në kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësisë, në CACTTUS Education është organizuar një panel diskutimi me temën: Women in STEM.

Në eventin e moderuar nga Vildane Kelmendi, Drejtoreshë e Programeve në CACTTUS Education, pjesëmarrëse ishin: Melina Hajdini, pjesë e CACTTUS Business Solutions, Drenusha Imeraj nga Polymath, Melisa Bekaj pjesë e Barut, Egzona Vllasaliu nga kompania ORNIO AS, Rrezarta Pllana nga CACTTUS Business Solutions si dhe Vildane Kelmendi, Drejtoreshë e Programeve në CACTTUS Education, të cilat ndanë me të pranishmit përvojën dhe sfidat në të cilat kanë kaluar gjatë karrierës së tyre. Fuqizimi dhe inkurajimi i vajzave dhe grave për t’u kyçur në fushën e Teknologjisë dhe Informacionit ka qenë gjithmonë prioritet për CACTTUS.

Pjesëmarrja aktive në këtë fushë kontribuon në ngritjen e barazisë gjinore andaj CACTTUS dhe CACTTUS Education do të vazhdojnë të përkrahin çdo iniciativë e cila ka për qëllim ngritjen e vetëdijes, inspirimit, dhe fuqizimit të vajzave dhe grave që duan të ndjekin profesionet në TIK. #gew2021#GEW

Comments are closed.