fbpx

Java Globale e Ndërmarrësisë

#GEW shënon Javën Globale të Ndërmarrësisë. Kjo ngjarje do të mbledhë +50 partnerë, mbështetës, institucione qeveritare dhe sektorin privat, për të inspiruar dhe vlerësuar ndërmarrësit.

#CACTTUSEducation do të organizojë një panel diskutimi, me temën Women in STEM, në objektin e CACTTUS Education.

Ngjarja do të fillojë ditën e Martë, 9 Nëntor nga ora 16:00.

Ju mirëpresim! #GEW2021

Comments are closed.