fbpx

Filloi regjistrimi për Shkollën Verore 2020 | ONLINE

Orari:

  • E hënë, e martë, e mërkurë, e enjtë , e premtë 10:00 – 14:00 (4 orë në ditë)

Çmimi:

  • Pakoja e kurseve (3 kurse): 250.00 €
  • Një kurs: 90.00 €

Kurset:

  • Introduction to Programming
  • Front End Web Development
  • Graphic Design

A keni menduar të përfshiheni më një projekt pak më ndryshe këtë verë? A jeni një person kreativ që ka interesim për dizajn dhe programim? Në Cacttus Education për ju edhe këtë vit sjellim Shkollën Verore. Kurset e përzgjedhura këtë vit ua bëjnë më të lehtë të kyqeni në fushën e programimit dhe dizajnimit të koncepteve vizuale.  

Kombinimi i lëndëve në planprogram ju mëson gjithçka që ju duhet të dini rreth krijimit e zhvillimit të ueb faqeve, konceptet e programimit si metodat e variablat dhe krijimit të materialeve promovuese dhe identitetin e një brendi.

Të gjithë të interesuarit që dëshirojnë t’i avancojnë shkathtësitë e tyre dhe të mësojnë gjëra të reja mund t’i ndjekin kurset:

Për të aplikuar, tek trajnimet profesionale zgjedhni kurset e shkollës verore që dëshironi t’i ndiqni.

Comments are closed.